Підтягування


Підтягування
Підтягування - одне з найбільш поширених вправ для тих, хто займається на турніку. Напевно, кожен хотів би технічно підтягуватися?
Пропоную Вашій увазі універсальну програму, яку я знайшов в інтернеті, для збільшення підтягувань.
Я так само хочу сказати кілька слів про неї. Виходячи зі свого досвіду відразу ж хочу сказати, що непрацюючих програм немає! Але є програми, результат, яких відчувається помітно швидше, щодо інших. Тому судити, мовляв ця програма краща за ту - не можна!
Тепер до справи, автор даної методики, закликає дотримуватися даної схеми протягом 30 тижнів, щоб підтягуватися 30, а то й більше разів. Так само, на сайті програми, радять тренуватися всі дні тижня, крім одного - відновного. Відпочинок між підходами не повинен перевищувати 2-3 хвилин, я б скоротив до 1 хвилини. По закінченню терміну, ви не тільки зможете підтягнутися 30 разів, але Ваші м'язи стануть міцними і витривалими. Особисто мене це вразило і я вирішив спробувати тренуватися за цією методикою. Відразу скажу, результати є! Я їх помітив на 14 тижні тренувань. При цьому я почав цю програму з додатковою вагою, тому що на момент початку тренувань я міг підтягуватися більшу кількість разів, ніж пропонується.
Загалом пропоную самим випробувати дану методику на собі, повірте, гірше не буде! На додаток до всього, автор радить:
1. Для створення правильного настрою використовуйте музику, яка дає Вам прилив сил.
2. Повноцінно відпочивайте! Пам'ятайте, що запорука успіху в регулярності. Якщо відчуваєте, що не встигли відновити сили - тренуйтеся сьогодні в м'якому режимі, а то й зовсім пропустіть день.
3. Ні в якому разі не займайтеся під час хвороби або при травмі. Вам може здатися, що пропустивши пару днів занять або цілий тиждень Ви сильно відстанете. Насправді це не так. Якщо трохи подумати, то Ви переконаєтеся самі, що набагато важливіше не допустити травми, яка може відкинути Вас на багато місяців тому. І вже тим більше, не займатися на турніку на шкоду здоров'ю.
4. Зверніть особливу увагу на техніку підтягувань на перекладині. Завжди віддавайте перевагу якості виконаних у вправі повторень кількістю.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

1 Тема. «Вступ до спеціальності» галузі фізичне виховання і спорт як навчальна дисципліна. Місце фізичної культури в загальній культурі людства. Основні завдання, форми і засоби фізичної культури. Функції фізичної культури.

2 Тема.Вступ до спеціальність. Історія розвитку термінології спорту. Термінологічні запозичення з іноземних мов у сфері фізичної культури та спорту. Поняття про термінологію. Значення термінології. Структура спортивної термінології.

вправи в висах і упорах 4 курс